Werken bij Woongroep Marenland

Op deze pagina publiceren wij onze vacatures.

Woongroep Marenland is een maatschappelijke woningcorporatie in Noordoost-Groningen. We verhuren zo’n 2900 verhuureenheden in de gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland, waarvan bijna 70% in Appingedam. We hebben een gevarieerd aanbod voor gezinnen, ouderen, jongeren en alleenstaanden. Ook mensen die zorg nodig hebben, kunnen voor een woning bij Woongroep Marenland terecht. 

Samen met andere partijen maakt Woongroep Marenland zich hard voor de belangen van de bewoners. Dat is nodig want de woningen liggen bijna allemaal midden in het aardbevingsgebied. En de aardbevingsproblematiek heeft vanzelfsprekend een grote impact op het gevoel van veiligheid en het dagelijks leven. Bij Woongroep Marenland zetten we ons in voor veilige en duurzame woningen waar huurders prettig kunnen wonen.

Wij doen dat samen met anderen zoals gemeenten, welzijns- en zorgorganisaties, collega-corporaties en natuurlijk samen voor en met onze huurders.

Woongroep Marenland beheert, verhuurt en ontwikkelt woningen in de gemeente Eemsdelta en het Hogeland, om zo bij te dragen aan een plek waar het goed wonen is. Werk jij hier ook aan mee?

Sollicitaties en AVG

Heb je gereageerd op een vacature van Woongroep Marenland? Wij gaan vertrouwelijk om met jouw sollicitatie tijdens de procedure. 

Jouw motivatiebrief en CV worden na de afronding van de selectieprocedure uit ons systeem verwijderd.