Woongroep Marenland vraagt -samen met de andere corporaties- om duidelijkheid voor de bewoners

Voor de zomer zijn veel bewoners door de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) en de gemeente geïnformeerd over het versterkingsprogramma voor de woningen. In de brief -die bewoners in juli ontvingen- is toegezegd dat er in september 2018 meer duidelijkheid gegeven wordt. Nu is het november maar duidelijkheid is er nog steeds niet bewoners hebben nog niets gehoord.

De aanhoudende onduidelijkheid en zorgt bij veel mensen voor onzekerheid en boosheid. Dat hoort en merkt ook Woongroep Marenland dagelijks. Bewoners die bellen of langskomen, de huurderorganisatie die er vragen over krijgt en ook wij zelf. Want als eigenaar van veel huurwoningen willen ook wij duidelijkheid en duidelijkheid kunnen geven aan onze huurders.

Daarom heeft Woongroep Marenland samen met de andere corporaties uit het gaswinningsgebied een brief aan de NCG gestuurd.

> Download hier de brief van C14 aan de NCG (pdf)

De C14 is het samenwerkingsverband van 14 woningcorporaties, waaronder Woongroep Marenland, die zich samen actief inzetten voor de belangen van bewoners in en rondom het gaswinningsgebied.