Nieuwe woningen aan de Emmastraat, Focco Ukenalaan, Patrimoniumstraat en Opwierderweg

In het voorjaar starten we met de bouw van nieuwe woningen aan de Emmastraat , de Focco Ukenalaan, Patrimoniumstraat en Opwierderweg in Appingedam. De voorbereidende werkzaamheden zijn in gang gezet; de oude woningen aan de Emmastraat en Patrimoniumstraat worden afgebroken en aan de ontwerpen voor de nieuwe woningen wordt de laatste hand gelegd.

De woningen zijn in eerste instantie voor mensen die in Opwierde-Zuid wonen en kiezen voor een verhuizing naar de Emmastraat, Focco Ukenalaan, Patrimoniumstraat of Opwierderweg. De wijk Opwierde-Zuid wordt -in het kader van de versterking- de komende tijd helemaal vernieuwd. Vanwege het Sociaal Plan krijgen de huidige bewoners uit deze wijk voorrang bij de toewijzing.

De bewoners uit Opwierde-Zuid kunnen binnenkort hun voorkeur voor een nieuwe woning aan ons doorgeven. Als zij besluiten te verhuizen naar een woning in bovengenoemde straten, hoeven ze maar één keer te verhuizen en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Als er na de toewijzing nog woningen beschikbaar komen voor reguliere toewijzing, dan maken we dit natuurlijk bekend via onze website.