Groningen

Wilt u een huurwoning vinden in de provincie Groningen? Schrijf u in voor een huurwoning op de website van Woongroep Marenland.

Een huurwoning vinden in Groningen is niet altijd even eenvoudig. De woningen die worden aangeboden passen niet bij uw wensen of u vist net achter het net. Woongroep Marenland ondersteunt u hier graag in en biedt verschillende woningen aan in de provincie in het hoge noorden. 

Nadat u uzelf kosteloos heeft ingeschreven, worden beschikbare woningen aangeboden op volgorde van inschrijving. Hierdoor komt iedereen op een eerlijke manier aan onderdak. 

 

U geeft zelf aan waar u wilt wonen. Woont u graag in een rustige buitenwijk of in een bruisend centrum? U geeft tijdens het inschrijven zelf aan waar u graag woont, wat uw budget is en in wat  voor soort woning u graag woont. Hierdoor wordt een huurwoning vinden in de provincie Groningen net even wat eenvoudiger. Krijgt u een aanbod voor een woonplek, maar voldoet deze toch niet aan uw wensen? Dan bent u altijd vrij om dit aanbod te weigeren.