Woongroep Marenland verhuurt ruim 2300 woningen en vinden het belangrijk dat onze huurders in een goede, veilige, aardbevingsbestendige woning wonen in een prettig, leefbaar dorp en/of wijk. 

We maken ons hard voor de belangen van onze huurders. Dat is nodig want onze woningen liggen bijna allemaal middenin het aardbevingsgebied. De aardbevingsproblematiek heeft een grote impact op het gevoel van veiligheid en het dagelijks leven. Woongroep Marenland zet zich in voor veilige en duurzame woningen, waar huurders prettig kunnen wonen. 

Dat doen we met onze 45 medewerkers en ook samen met anderen zoals huurders, gemeenten, zorgpartijen, bouwbedrijven en collega-corporaties. Ons specialisme is het beheren, verhuren en ontwikkelen van de woningen in de mooie Eemsdelta om zo bij te dragen aan een plek waar het goed wonen is. Werk jij hier ook aan mee?

Bestuurssecretaris (32-36 uur p/w)

Woongroep Marenland werkt aan wonen in de gemeenten Eemsdelta en Het Hogeland. De medewerkers verhuren circa 2.300 woningen en zetten zich in voor prettige, leefbare...

Vacature projectleider (32-36 uur p/w)

Woongroep Marenland werkt aan wonen in de gemeenten Het Hogeland en gemeente Eemsdelta (voormalige gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum). Woongroep Marenland verhuurt...