Vanaf 15 oktober 2020 verscherpt Woongroep Marenland de maatregelen rondom het coronavirus. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en de overheid.  De maatregelen gaan in op 15 oktober en gelden in principe de komende vier weken, tot 12 november 2020.

Wat betekent dat voor u?

Uw bezoek aan de woonwinkel

  • De woonwinkel blijft op afspraak geopend. Dat betekent dat u of één van onze collega’s een afspraak kan maken om bij ons langs te komen. We houden daarbij altijd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Kom niet naar de woonwinkel als u geen afspraak heeft.
  • Bij binnenkomst vraagt één van onze collega’s u uw handen te desinfecteren en dragen zowel medewerker als u een mondkapje.
  • Kom zoveel mogelijk alleen.
  • In onze woonwinkel zijn twee bezoekers tegelijk toegestaan, mits zij 1,5 meter afstand van elkaar houden. Komt u samen met uw partner? Dat zien wij als één bezoeker. U hoeft dan geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
  • Kom maximaal vijf minuten voor het tijdstip van de afspraak.

Reparatieverzoeken
Wij blijven reparatieverzoeken uitvoeren. U kunt een reparatieverzoek online bij ons indienen, bellen of mailen. Komt een vakman bij u langs? Dan werkt hij volgens een streng protocol. U leest er hier meer over. Ook draagt hij een mondkapje.

Huisbezoeken
Komt één van onze collega’s bij u langs? Dan draagt hij of zij een mondkapje. Doe voorafgaand de gezondheidscheck, die vindt u hier. Indien u één van de vragen met ja kan beantwoorden, neem dan contact met ons op. We verplaatsen de afspraak.

Bewonersbijeenkomsten
Bewonersbijeenkomsten gaan voorlopig fysiek niet door.

Terug naar het overzicht