Ik zoek een woning

Zoekt u een huurwoning in de provincie Groningen? Dan bent u bij Woongroep Marenland aan het juiste adres. Bij ons kunt u zich kosteloos inschrijven als woningzoekende in onder meer de gemeente Eemsdelta. Wij bieden de beschikbare woningen aan op volgorde van inschrijving. Zo komt iedereen op eerlijke wijze aan onderdak.

Bekijk hier ons actuele overzicht van huurwoningen. 

Wonen in Appingedam
Wilt u graag in het historische centrum van deze prachtige plaats in Groningen wonen? Of juist liever in een rustige buitenwijk? Bij Woongroep Marenland geeft u zelf aan waar u wilt wonen, wat de gewenste huurprijs is en in wat voor woning u wilt wonen. Kies bijvoorbeeld voor een eengezinswoning, een levensloopbestendige woning of een appartement met lift. U kunt meerdere opties op huurwoningen en parkeergelegenheden nemen. Zodra er een woning beschikbaar is, wordt deze aan u toegewezen. Uiteraard bent u vrij om de woning te weigeren indien deze niet aan uw wensen voldoet. Wel is het zo dat u dan opnieuw onderaan de wachtlijst geplaatst wordt.

Inschrijven voor huurwoning 
Woongroep Marenland verhuurt verschillende woningen en parkeergelegenheden in de provincie Groningen, waaronder woningen in Appingedam, Delfzijl en Loppersum. U schrijft zich gratis in voor een woning of parkeerplek op onze website. Zodra u aangegeven heeft wat uw wensen zijn, komt u automatisch op de wachtlijst voor vergelijkbare woningen. Ook bieden wij regelmatig woningen aan die direct te huur zijn voor onze woningzoekenden. Iedereen die in Nederland mag wonen en 18 jaar of ouder is kan zich bij ons inschrijven als woningzoekende en zo een huurwoning vinden.

Huren bij Woongroep Marenland 
Huurt u eenmaal een woning bij ons, dan bent u in goede handen. Wij maken bijvoorbeeld duidelijke afspraken over wie verantwoordelijk is voor welke reparaties. Ook worden eventuele huurverhogingen helder en tijdig gecommuniceerd. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Met vragen kunt u terecht bij de medewerkers in onze woonwinkel of op onze website.

Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan.