Aardbevingen

Al onze woningen liggen in het aardbevingsgebied. Door de gaswinning treden regelmatig aardbevingen op. Wellicht heeft u ook te maken met de gevolgen van de gaswinning. Of u kunt hiermee te maken krijgen. Bijvoorbeeld door:

  • schade aan uw woning
  • door inspecties om de veiligheid van uw woning vast te stellen
  • door versterkingsadviezen en versterkingswerkzaamheden of sloop en nieuwbouw, zodat u weer veilig kunt wonen.

Er komt veel op u af, daarom willen wij u zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen.

Woongroep Marenland vindt het belangrijk dat u veilig woont. Daar zetten wij ons dagelijks voor in. Maar het gaat niet altijd zo snel als u en wij zouden willen. Dat komt omdat wij veelal afhankelijk zijn van andere organisaties zoals de Nationaal Coördinator Groningen (NCG)Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen (TCGM) en aannemers.
Maar u kunt altijd bij ons terecht. Via telefoon, per mail of persoonlijk. Wij horen u graag en kijken dan samen met u naar een antwoord op uw vraag of naar een passende oplossing.

In ons dossier over de aardbevingen leest u meer over waar u als huurder mee te maken kunt krijgen, wat wij als Woongroep Marenland doen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Er zijn veel organisaties betrokken bij de gevolgen van de gaswinning. Op de website van de Nationaal coördinator Groningen (NCG) vindt u een handig overzicht van alle betrokken organisaties en hun contactgegevens.

Niet gevonden wat u zocht?